Quin Dokters biedt fysieke en digitale huisartsenzorg

Quin Dokters biedt fysieke en digitale huisartsenzorg

Quin Scenarios Medicalprofile 01
 

Digitale zorg waar mogelijk, fysieke zorg waar nodig

Quin Dokters biedt een sterke combinatie van digitale en fysieke zorg. De digitale tools zetten we in om de werkdruk onder huisartsen te verlagen. Zo blijft er meer tijd en aandacht over voor jou. Bij Quin Dokters hoef je er dus niet bang voor te zijn dat digitale hulpmiddelen de warme zorg van je huisarts vervangen. Wij geloven in digitale zorg waar mogelijk en fysieke zorg waar nodig.

Quin Scenarios Checkme 01
 

Wanneer gebruik je de app?

Voor urgente klachten bel je altijd direct de spoedlijn. Je gebruikt de app wanneer je niet-urgente klachten hebt. Met de symptoomchecker weet je snel of het nodig is om naar je huisarts te gaan. Ook kun je in de app medische artikelen lezen, informatie van je huisarts terugvinden en je afspraken bijhouden. Doordat je je gezondheid zelf in kaart brengt, weet je precies hoe je ervoor staat. Bovendien gaan jij en je huisarts door de informatie in de app altijd goed voorbereid het consult in. Zo vind je zeker de zorg die bij jou past.

 

Uiteraard kunnen we niet alles digitaal oplossen. Dat zie je ook terug in ons rijke zorgaanbod, waarbij we je zoveel mogelijk zorg op maat bieden. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt bij Quin Dokters. Daarom verliezen we het belang van persoonlijke zorg en warme aandacht nooit uit het oog.

Zorgaanbod

Reguliere huisartsenzorg

Bij Quin Dokters bieden we persoonlijke, vertrouwde en hoogstaande huisartsenzorg.

Als patiënt kun je altijd rekenen op de vertrouwelijkheid van je eigen huisarts. Jij staat centraal en samen kijken jullie welke zorg het beste bij jou past.

Walk-In Centrum en Spoedzorg

Veel mensen hebben het druk. Dan is het fijn als je spontaan je huisarts kunt bezoeken en niet een week hoeft te wachten voor een afspraak. Met het Walk In – Centrum van Quin Dokters kan dat. Daar kun je gedurende de hele dag binnenlopen om je klachten voor te leggen. Je hoeft dus geen afspraak te maken en mag langskomen op de dagen en tijden die jou goed uitkomen.

Digitale zorg

Met de Quin-app heb je altijd en overal toegang tot digitale zorg. Van symptoomchecker tot gezondheidsprofiel tot medische artikelen over symptomen, ziektebeelden en leefstijladviezen. Zo kun je online je klachten checken, om te bepalen of je een afspraak bij je huisarts moet maken. Maar je kunt ook artikelen lezen om meer te weten te komen over je klachten. Daarnaast kun je de app ook gebruiken om praktische zaken te regelen, zoals het inplannen van een videoconsult. 

Chronische zorg

Heb je een chronische aandoening, zoals diabetes, astma of COPD? Of loop je een verhoogd risico op hart- en vaatziekten? Voor patiënten die hiermee worstelen hebben we extra aandacht. Praktijkverpleegkundigen van Quin Dokters leveren continue zorg om jouw aandoening zo goed mogelijk te behandelen. Dat is belangrijk, want alleen door deze monitoring kunnen we ontdekken of je medicatie goed is afgestemd op jouw behoeften.

Psychosociale zorg

We kennen allemaal periodes van tegenslag. Je kunt worstelen met problemen op je werk of in de relationele sfeer. Of je kunt te maken krijgen met ingrijpende gebeurtenissen die je zelf niet kunt verwerken. Ook voor opvoedkundige problemen of vermeende psychische problemen bij kinderen, zoals bij een scheiding of een sterfgeval. Voor al deze zaken kun je op de praktijk terecht voor laagdrempelige psychische en sociale zorg. Onze psychologen en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen (POH-GGZ) helpen je om weer grip te krijgen op je leven. In maximaal vijf gesprekken geven ze je handvatten om je leven weer op te pakken. Is er meer tijd nodig? Dan verwijzen zij je door naar een andere hulpverlener.

Eenvoudige chirurgische zorg

Bij je Quin Dokters-huisartsenteam kun je ook prima terecht voor kleine, chirurgische ingrepen. Alle operaties vinden plaats onder lokale verdoving. Je kunt bijvoorbeeld langskomen voor het verwijderen van moedervlekken, talgklieren, vetbulten en wratten. Maar ook voor … hoef je niet meer naar het ziekenhuis. Wel zo prettig en vertrouwd, zo’n behandeling in je eigen huisartspraktijk. De eenvoudige verrichtingen vallen onder de expertise van de huisarts en dus onder de basiszorg huisartsenzorg. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je je eigen risico aan moet spreken.

 

Zorgaanbod van jouw Quin Dokters praktijk

Het zorgaanbod kan per huisartpraktijk verschillen.

Lees meer over het zorgaanbod van jouw Quin Dokters-huisartspraktijk op de locatiewebsite.