Cliëntenraad Quin Dokters

Cliëntenraad Quin Dokters

Op dit moment zijn wij bezig met het oprichten van de cliëntenraad, hiervoor zijn wij op zoek naar enthousiaste leden. Maak jij je graag sterk voor de gemeenschappelijke belangen van patiënten? Dan bieden wij jou nu de kans om toe te treden tot de Cliëntenraad.

 

Wat doet de Cliëntenraad

De cliëntenraad is de gesprekspartner van het management van Quin Dokters en haar huisartsenpraktijken. De cliëntenraad voert haar taken uit conform de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz). Een van de taken van de cliëntenraad is het gevraagd en ongevraagd advies geven over allerlei zaken die met de zorgverlening en de organisatie van de huisartsenzorg te maken hebben, voorbeelden hiervan zijn de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van cliënten en patiënten. Volgens de Wmzc moet het management van de hierboven genoemde praktijken voor belangrijke besluiten advies vragen aan de cliëntenraad. Op deze manier denkt en praat de cliëntenraad mee over voor jou belangrijke zaken.

 

Heb jij belangstelling om toe te treden tot de cliëntenraad van Quin Dokters? Meld je dan hier aan.

 

 

Laat je stem horen in het belang van alle (toekomstige) cliënten

De belangrijkste informatiebron voor de Cliëntenraad ben jij. Ervaar je knelpunten of tekortkomingen? Of heb je ideeën die kunnen bijdragen aan een verdere verbetering van de kwaliteit van de geleverde zorg? Benader ons dan actief. Wij zijn er voor jou als cliënt en denken graag met je mee.


Contact

Heb je vragen aan de cliëntenraad, interesse om lid te worden of wil je meer informatie, neem dan per e-mail contact op.