Even voorstellen...

In de afgelopen tijd is ons team snel gegroeid, hierdoor zult u mogelijk wat nieuwe gezichten zien bij de praktijk. Graag stellen zij zich aan u voor:

Lisa, Doktersassistente

"Ik ben Lisa en sinds 16 maart 2021 werkzaam bij Quin Dokters te Enschede. Hiervoor ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest als doktersassistente in een andere praktijk en heb ik mij gespecialiseerd als spreekuurondersteuner huisarts (SOH).  Met veel plezier werk ik op  dinsdag, donderdag en vrijdag. Misschien ziet u mij de volgende keer op de praktijk."

Frits, Waarnemend huisarts

"Kom uit een dominees gezin met negen kinderen.Aanvankelijk theologie gedaan,later medicijnen. Was huisarts op Ameland en in Bellingwolde (Oost Groningen). Nadat ik mn praktijk heb beeindigd (eind 2012) heb ik veel diensten gedaan, gewerkt in asielzoekerscentra en een aantal huisartsenpraktijken als waarnemer.

Ik vind het huisartsenwerk nog steeds plezierig om te doen. Dit jaar word ik 75, dus m'n langste tijd zit er op. Werk bij Quin dokters nu één dag per week, soms een extra dag. En af en toe nog eens als invaller in een andere praktijk. 
Ben getrouwd,woon in Lathum en heb 4 stiefkinderen. Mijn grootste hobby is de watersport: Zowel motorboot als zeilboot, Friesland en Waddenzee. Noordzee, grote rivieren etc."

Mercedes, Verpleegkundig specialist

“Ik ben Mercedes Muñoz-Boza Ferres, verpleegkundig specialist en sinds 1 april 2021 werkzaam bij Quin dokters Enschede  Ik heb altijd in de tweede lijn gewerkt (van oorsprong Intensive Care verpleegkundige) en sinds vorig jaar de stap naar de eerste lijn gemaakt. Wat mij karakteriseert is mijn enthousiasme, positiviteit en de liefde voor mijn vak. Ik vind het belangrijk om de persoon achter de patiënt te leren kennen en om kwalitatieve zorg te leveren. Ik ben in de praktijk te vinden op woensdag, donderdag en vrijdag. “

Dorien, Praktijkondersteuner Huisarts – Geestelijke Gezondheidszorg

“Sinds 1 februari 2021 ben ik gestart als POH-ggz bij Quin dokters. Daarnaast ben ik ook werkzaam in een andere huisartsenpraktijk in Enschede. Voor deze functie als POH-ggz ben ik lange tijd werkzaam geweest als SPV-er (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) bij Mediant. Mijn taak is het globaal in kaart brengen van psychische en/of psychosociale klachten. Hierbij bied ik kortdurende ondersteuning en begeleiding, en geef ik tips en adviezen, om de zelfredzaamheid te bevorderen.  Waar nodig zorg ik, in samenspraak met de huisarts, voor een goede verwijzing naar een passende behandeling.”

 

Richelle, Doktersassistente

"Ik ben Richelle, ben 30 jaar en ik ben woonachtig te Enschede. Ik werk sinds 1 mei 2021 bij Quin dokters. Ik ben afgestudeerd doktersassistente en ik heb mij nadien gespecialiseerd in de dermatologie. De functie van doktersassistente voer ik al enkele jaren met veel plezier uit. Ik kijk er naar uit om deze nieuwe uitdaging bij Quin dokters aan te gaan." 

 

Frieda Hutten, Praktijkondersteuner Huisarts -Somatiek 


"Graag wil ik me aan jullie voorstellen, mijn naam is Frieda Hutten en ik ben als praktijkondersteuner Somatiek sinds 1 juni 2021 werkzaam bij Quin dokters in Enschede.
Ruim 23 jaar ben ik werkzaam geweest binnen het ziekenhuis voornamelijk als dialyseverpleegkundige, maar ook als voorlichter bij het project Nierteam aan huis.
Ik vind het erg belangrijk om zelfmanagement te stimuleren en te bevorderen bij de patiënt, ik zal hier tijdens mijn spreekuren ook aandacht aan besteden.
Van nature uit ben ik een rustig, doortastend en gedreven persoonlijkheid. In mijn vrije tijd wandel ik veel en besteed ik veel tijd aan mijn gezin en huisdieren.
Ik ben op donderdag vrij, de overige dagen ben ik op de praktijk werkzaam."