Aan de slag met de Quin-app

Aan de slag met de Quin-app

Vragen over de Quin-app?

De digitale functies zullen binnenkort ook voor jou beschikbaar zijn. Wil je de app ondertussen vast verkennen en kun je wat hulp gebruiken bij het installeren en inloggen in de Quin-app?

Bekijk dan de veel gestelde vragen in de FAQ of stuur een mailtje naar support@quin.md

FAQ
Download de Quin app op je smartphone om gebruik te maken van de digitale mogelijkheden binnen je Quin Dokters praktijk.
Quin Illustrations Coronavirus Home
 

Inzicht in je gezondheid

Ga aan de slag met je gezondheid en heb altijd medische info op zak. Door je gezondheid zelf in kaart te brengen maak je jouw situatie inzichtelijk. Dat geeft jou én je huisarts richting en helpt je op weg naar de zorg die bij jou past.

20200323 App Screens Home Medium
 

Al je gegevens op één plek

‘Mijn gezondheid’ is de plek waar al jouw medische gegevens bij elkaar staan. Het medisch profiel en de
klachtrapporten maken overzichtelijk hoe jouw gezondheid ervoor staat. Je vindt er ook de informatie van jouw huisarts. In de toekomst zullen hier eventuele behandelingen, ziekenhuizen en klinieken worden toegevoegd.

20200323 App Screens Medical Library Medium
 

24/7 je symptomen checken

Check klachten op het moment dat jij er last van hebt en zie snel of het nodig is om naar de huisarts te gaan. Zo krijg jij meteen een idee van wat er speelt en krijg jij de juiste aandacht voor jouw klachten.

20200323 App Screens Search Medium
 

Betrouwbare medische kennis op zak

Onder de knop ‘zoeken’ vind je medische artikelen geschreven door onze Quin-huisartsen. Je kunt je hier alvast inlezen en kennis opdoen over verschillende symptomen, ziektes, allergieën en medicijnen. Ook vind je er adviezen over wat je zelf kunt doen.  

20200323 App Screens Symptom Checker Medium
 

Persoonlijk en relevant

Om jou goed te kunnen helpen, hebben wij persoonlijke gegevens nodig. Deze slaan wij veilig op - in lijn met de AVG - en gebruiken wij alleen waar en wanneer jij er toestemming voor geeft. Zo krijg jij persoonlijk medisch advies waar je écht wat aan hebt. 

Veiligheid & Privacy

Deze app is CE-gecertificeerd als medisch hulpmiddel klasse 1 en voldoet aan de AVG-richtlijnen.